Allekirjoitettu kauppakirja

Asiointipalvelussa

Allekirjoitettu asunto-osakkeen kauppakirja on kaupan osapuolten ladattavissa asiointipalvelussa (asiointi.dias.fi) 3 kuukauden ajan siitä, kun kaikki kauppa on valmistunut DIASissa.

Kauppakirjan pääsee lataamaan tunnistautumalla asiointipalveluun. Asiakirjat välilehdeltä löytyy ennen kauppakirjan allekirjoitusta kauppakirja, ilman allekirjoituksia. Allekirjoitettu kauppakirja tulee palveluun ladattavaksi kaikkien kaupan osapuolten allekirjoitettua sen. 

Allekirjoitetun kauppakirjan lisäksi asunto-osakkeen kaupassa asiointipalvelusta voi ladata myös kopion siirtomerkitystä osakekirjasta, kun myyjän pankki on tehnyt osakekirjaan siirtomerkinnän ja skannannut kopion siitä DIASiin

DIAS-documents.png

 

Allekirjoituspalvelussa

Allekirjoitettu asunto-osakkeen kauppakirja on kaupan osapuolten ladattavissa allekirjoituspalvelussa (sign.dias.fi) 30 päivän ajan sen jälkeen, kun kaikki kaupan osapuolet ovat allekirjoittaneet kauppakirjan.

Kauppakirjan pääsee lataamaan tunnistautumalla allekirjoituspalveluun ja avaamalla oman kaupan tiedot etusivulta.

Allekirjoituspalvelussa kauppa näkyy ”Valmis” tilassa ja sen saa avattua klikkaamalla ”Avaa”.

Na_ytto_kuva_2022-8-31_kello_15.29.15.png

Osapuolet voivat ladata dokumentit valitsemalla ”Lataa kaikki”. Ne latautuvat käyttäjän laiteelle, josta ne voi avata ja tallentaa itselleen tai tulostaa. 

Na_ytto_kuva_2022-8-31_kello_15.26.15.png

Välittäjä saa allekirjoitetun kauppakirjan omasta välitysjärjestelmästään allekirjoitusten jälkeen.

Kaupan kaikki muut dokumentit välittäjä saa myös välitysjärjestelmästään viimeistään siinä vaiheessa, kun myyjän pankki on tehnyt osakekirjaan siirtomerkinnän ja skannannut osakekirjan DIASiin.