DIASin asiointipalvelu

Osoitteessa asiointi.dias.fi voit seurata kauppasi etenemistä reaaliajassa.

DIASin asiointipalvelusta näet

  • tietoa kauppasi tilasta ja sen etenemisestä vaihe vaiheelta
  • ohjeita ja lisätietoja kaupan eri vaiheista
  • kauppakirjasi ennen ja jälkeen allekirjoitusten
  • ohjeistuksen DIAS-kiinteistökaupan allekirjoitusvaiheeseen
  • välittäjäsi yhteystiedot

Palveluun tunnistaudutaan vahvasti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. DIAS-kauppa näkyy palvelussa kolme kuukautta kaupan valmistumisesta.

Siirry asiointipalveluun

Asiointipalvelu.png

Milloin voin käyttää asiointipalvelua?

Kauppasi näkyy asiointipalvelussa sen jälkeen kun välittäjäsi on käynnistänyt kaupan omasta järjestelmästään. Saat tästä tiedon DIASin lähettämän sähköpostiviestin kautta.

Palveluun on mahdollista kirjautua jo aikaisemminkin, mutta tällöin näet etusivulla tekstin “Sinulla ei ole yhtään käynnissä olevaa DIAS-kauppaa”.

Onko sinulla kysyttävää DIAS-kauppaasi liittyen?

Kauppakirjaan, kaupan ehtoihin tai kaupan etenemiseen liittyvissä kysymyksissä suosittelemme ensisijaisesti olemaan yhteydessä välittäjääsi. Mikäli kauppasi ei näy asiointipalvelussa tai sinulla on palvelun käyttöön liittyviä kysymyksiä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Esimerkkikuvia asiointipalvelusta

Asiointipalveluun kirjaudutaan asiointi.dias.fi aloitussivulta. Asiointipalvelusta jokainen kaupan osapuoli voi helposti tarkastaa oman kauppansa tilan ja seurata sen etenemistä vaihe vaiheelta. 

Asiointipalvelu.png  Kaupan-yleisnakyma.png 

Lisätietoja kaupan yksittäisestä vaiheesta palvelussa pääsee katsomaan klikkaamalla haluamaansa vaiheen nimeä. Kaupan allekirjoitusvaiheen ollessa käynnissä, asiointipalvelussa on suora linkki allekirjoituspalveluun ja ilmoitus käyttäjälle, että hänen toimiaan vaaditaan. 

Lisatiedot-kaupan-vaiheesta.png  Allekirjoitusvaiheen-nakyma.png

Kun kauppa on osapuolten osalta valmis, palvelussa onnitellaan asuntokaupoista ja allekirjoitettu kauppakirja sekä kauppakirjan liitteet ovat ladattavissa Asiakirjat-välilehdeltä.

Kaupan-asiakirjat.png  Kauppa-osaltasi-valmis.png