Ajankohtaista DIASissa

DIAS-sertifikaatti nyt haettavissa

DIAS-sertifikaatti on kiinteistönvälittäjille suunnattu koe, jonka suorittamalla kiinteistönvälittäjät voivat pitää itsensä ajan tasalla digitaalisen asuntokaupan kehityksestä sekä osoittaa asiantuntemuksensa omille asiakkaillensa.

Lisätietoa DIAS-sertifikaatista löytyy osoitteesta https://dias.fi/dias-sertifikaatti.html

Päivitetty 2.3.2023mceclip0.png

DIAS uutiskirje

DIASin uutiskirje auttaa välittäjiä pysymään ajan tasalla DIASin uusista ominaisuuksista ja laajennuksista. Viestimme uutiskirjeellä DIASiin liittyvistä asioista sopivan usein ja ennakoivasti, mutta vain tarpeen mukaan.

Uutiskirjeen voi tilata täältä: uutiskirje.dias.fi

Päivitetty 2.3.2023
mceclip0.png

DIAS-esite

Olemme tehneet yhden sivun pdf-esitteen, joka kertoo helposti ja nopeasti DIASista. Lataa esite itsellesi täältä: DIAS-esite

Na_ytto_kuva_2023-2-2_kello_10.04.06.png

Päivitetty 3.2.2023
mceclip0.png

DIASin asiointipalvelu julkaistiin joulukuussa

Joulukuussa julkaistu DIASin asiointipalvelu mahdollistaa kaupan osapuolille entistä paremman näkyvyyden DIAS-kauppaan ja helpottaa välittäjän työtä.

Palvelun ydin on yhdellä silmäyksellä ymmärrettävä näkymä, josta käyttäjä voi seurata vaihe vaiheelta oman kauppansa etenemistä. Palvelu myös ohjaa osapuolta tekemään tarvittavat toimenpiteet ja opastaa niiden suorittamisessa. Tutustu asiointipalveluun täällä.

Myyjät ja ostajat voivat kirjautua asiointipalveluun osoitteessa asiointi.dias.fi

Päivitetty 3.2.2023mceclip0.png

Sähköistyvän osakekirjan kauppa

11.10.2022 alkaen DIASissa voi tehdä kaupan kohteesta, jonka taloyhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen sähköiseen huoneistotietojärjestelmään ja osakekirja on vielä paperinen. Näissä tilanteissa osakekirja sähköistetään DIAS-kaupan jälkeen.

Lue lisää täältä. 

Päivitetty 3.2.2023mceclip0.png

Kiinteistökaupat onnistuvat DIASissa

15.2.2022 alkaen on ollut mahdollista välitysjärjestelmästä riippuen lähettää DIASiin kauppoja, joissa myydään kiinteistö. 

Tutustu DIAS-kiinteistökauppaan täällä. 

Päivitetty 3.2.2023mceclip0.png

Tuki kuolinpesien kaupoille

16.9.2021 lähtien voi välitysjärjestelmästä riippuen lähettää DIASiin asunto-osakkeen kauppoja, joissa myyjänä on jakamaton kuolinpesä.

Myyjänä voi olla yksi tai useampi jakamaton kuolinpesä ja kaupan pitää tapahtua kuolinpesän lukuun. 

Lue lisää kuolinpesäkaupoista täältä. 

Päivitetty 3.2.2023